У Харківській області ідентифікували всіх загиблих від удару по терміналу «Нової пошти»

18:31  |  22.10.2023
У Харківській області ідентифікували всіх загиблих від удару по терміналу «Нової пошти»

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харківській області, у селі Новий Коротич ідентифікували останнього шостого загиблого. Підтвердити його особу змогли завдяки тесту ДНК, зразки взяли в батька. Про це повідомив начальник Слідчого управління поліції в області Сергій Болвінов.

Також зросла кількість постраждалих — уже сімнадцять людей. Співробітник пошти отримав осколкові поранення, його оглянули медики, госпіталізація не знадобилася.

Компанія зі свого боку повідомила, що надає необхідну допомогу кожному працівникові, хто був на зміні: доставляє ліки, за потреби перевозить в інші лікарні, з людьми працюють психологи.

Також родини загиблих отримають матеріальну допомогу від компанії, а якщо в сім’ї є діти — вони до повноліття отримуватимуть 10 тисяч гривень щомісяця і грант на навчання на суму $12 500.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетний удар по терміналу «Нової пошти» у смт Коротич Харківського району. За попередніми даними, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області рф. Відомо про 6 загиблих та 16 поранених. Всі постраждалі — працівники підприємства.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: