У депутата міської ради та засновника Харківського антикорупційного центру Дмитра Булаха провели обшук

15:00  |  11.04.2024
Руководитель Харьковского антикоррупционного центра вышел в финал конкурса на должность главы НАПК

Дмитро Булах. Фото: facebook.com/reformsforkharkiv

Державне бюро розслідувань та Служба безпеки України провели обшук вдома у депутата Харківської міської ради та одного з засновників «Харківського антикорупційного центру» і нацгвардійця Дмитра Булаха. Про це повідомляє «Суспільне».

Як розказав речник територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка, працівники ДБР за матеріалами СБУ здійснюють досудове розслідування за фактом можливих зловживань під час зарахування на службу військовослужбовців.

«У межах цього розслідування Бюро з’ясовує можливе перевищення повноважень командуванням однієї з військових частин Нацгвардії, яка дислокується на Харківщині. 10 квітня 2024 року ДБР та СБУ провели санкціоновані слідчі дії у вказаній військовій частині та за місцем проживання одного з фігурантів, який є представником антикорупційної громадської організації», — повідомив Білка.

Він зазначив, що кримінальне провадження «жодним чином не стосується діяльності громадської організації».

«Під час обшуків речі, які стосуються діяльності ГО не вилучалися», — сказав Білка.

Сам Булах прокоментував обшуки на своїй сторінці у Facebook.

«Я без телефону, його вилучили. Більше нічого не знайшли. Та і не могли знайти, власне. Ухвала — дічь. Це очевидне замовлення. Рили, хлопці, рили і нарили одне велике ніх*я», — написав Дмитро Булах.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: