У Чугуєві на Харківщині чоловік прострілив вікно на сьомому поверсі багатоповерхівки

12:14  |  12.03.2024
У Чугуєві на Харківщині чоловік прострілив вікно на сьомому поверсі багатоповерхівки

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали порушника неподалік від місця злочину та вилучили у нього зброю. Від дій нетверезого чоловіка ніхто не постраждав. Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Ввечері 10 березня на одній із вулиць міста Чугуїв 35-річний чоловік влаштував стрілянину. В результаті хуліганських дій було пошкоджено вікно квартири, розташованої на сьомому поверсі.

Поліцейські Чугуївського районного управління поліції затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група вилучила на місці події предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю «АКС-74», два магазини та набої до нього.

Слідчими відкрито два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

11 березня чоловіку повідомлено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень. Йому загрожує до семи років ув’язнення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: