У Брюселі відкрилася виставка малюнків українських дітей (фото)

15:31  |  29.06.2023
Виставка дитячих малюнків

Фото: прес-служба Харківської міськради

Відкриття виставки дитячих малюнків «Світ, у якому я хочу жити!» відбулося 26 червня у Брюсселі (Бельгія), в Українському хабі громадянського суспільства. Одночасно урочистості проходили в Харківському дипломатичному клубі — за допомогою онлайн-трансляції був встановлений відеоміст, повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Виставка дитячих малюнків

Фото: прес-служба Харківської міської ради

У заході взяли участь  тимчасова повірена у справах України в Королівстві Бельгія Наталія Аношина, віце-президент Міжнародної асоціації миротворців ООН у Західній Європі Альберт Тібор, представники Харківської міської ради, дипломатичних місій Європейського парламенту, національних підрозділів Міжнародної асоціації миротворців ООН, українських та іноземних соціокультурних об’єднань, неурядових організацій та інших.

Виставка дитячих малюнків

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Мета виставки — привернути увагу європейського суспільства до проблеми виховання та підтримки творчого потенціалу молодого покоління на прикладі дітей з України, а також висвітлити питання щодо необхідності створення миротворчих таборів для психологічної реабілітації дітей, що перебувають чи перебували у зоні бойових дій.

Виставка працюватиме до 3 липня в Українському хабі громадянського суспільства у будівлі Європарламенту.

Організатори — Громадське об’єднання миротворців ООН (Харків), CSC «Les Hirondelles» у партнерстві з Харківським національним педагогічним університетом імені Г. С. Сковороди під патронатом Посольства України в Королівстві Бельгія, Харківської міської ради та Міжнародної асоціації миротворців ООН «Солдати миру» AISP/SPIA за сприяння Українського хабу громадянського суспільства (Брюссель, Бельгія).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: