У Богодухові п’яний водій збив людину та зіштовхнувся з чотирма автівками (відео)

12:45  |  05.08.2024
У Богодухові п'яний водій збив людину та зіштовхнувся з чотирма автівками

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

31 липня цього року молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, їхав за кермом свого автомобіля «BMW» по місту Богодухів. Рухаючись по вул. Соборній, не контролюючи дорожню обстановку, що склалась, водій не обрав безпечну швидкість та здійснив наїзд на 48-річного пішохода, який у цей час знаходився на краю проїжджої частини. Також відбулось зіткнення з чотирма іншими автівками, які були припарковані, — автомобілі зазнали пошкоджень. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Потерпілого чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Попередньо встановлено, що показник вмісту алкоголю в крові водія складає 1,66%.

Сівши за кермо у стані алкогольного сп’яніння, водій створив небезпеку для інших учасників дорожнього руху, не враховував дорожню обстановку, не дотримувався безпечної швидкості та інтервалу, тобто порушив п.п. 1.5, 2.3, 2.9, 12.1 та 13.1 Правил дорожнього руху України.

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 21-річному чоловіку за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування проводять слідчі Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: