У бібліотеках Харкова пройшли тренінги з мінної безпеки для працівників закладів культури (Фото)

13:52  |  24.05.2023
Тренінг з мінної безпеки

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

У бібліотеках Харкова відбулася низка інформаційно-просвітницьких заходів з мінної безпеки для працівників закладів культури від міжнародної організації HALO TRAST. Про це провідомляє Департатамент культури Харківської міської ради.

Зокрема, 21 травня в приміщенні Центральної дитячої бібліотеки ЦБС Немишлянського району відбувся нформаційно-просвітницький захід з мінної безпеки. Фахівець з міжнародної організації «HALO Trust» Ірина Щітка розповіла працівникам культури Немишлянського району про головні правила мінної безпеки, про види вибухонебезпечних пристроїв та необхідність правильних дій у разі виникнення небезпеки. Такі знання завжди необхідні, щоб зберегти життя та здоров’я людини.
20 травня у приміщенні Центральної бібліотеки для дітей ЦБС Салтівського району за підтримки Департаменту культури Харківської міської ради представники міжнародної організації «HALO TRUST» провели інформаційно-просвітницький захід з мінної безпеки для працівників закладів культури Салтівського району.
Тренінг з мінної безпеки

Фото: Департамент куьтури Харківської міської ради

Під час тренінгу присутні навчилися розпізнавати потенційні небезпечні предмети та території, ознайомилися з заходами безпеки, правилами поведінки та порядком дій у разі виявлення підозрілих предметів або знаходження на небезпечних ділянках.
23 травня на базі Центральної міської бібліотеки Шевченківського району було проведено інформаційно-просвітницький захід з питань безпечного поводження із вибухонебезпечними предметами. На заняттях були присутні працівники бібліотек та музичних шкіл Шевченківського району. Під час заходу присутні навчилися розпізнавати потенційні небезпечні предмети, ознайомилися з заходами безпеки, правилами поведінки та порядком дій у разі виявлення підозрілих предметів або знаходження на небезпечних ділянках.
Учасники одержали плакат із зображеннями вибухонебезпечних предметів та вказівками про те, як вберегти себе вид небезпеки.
Тренінг з мінної безпеки

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

20 травня за підтримки Департаменту культури Харківської міської ради для працівників закладів культури Індустріального району в Центральній бібліотеці ЦБС Індустріального району відбулася лекція з мінної безпеки для працівників закладів культури.
Фахівці з міжнародної організації «HALO Trust» Ірина Щітка та Світлана Михайличенко розповіли про головні правила мінної безпеки, а також приділили багато уваги щодо вибухонебезпечних пристроїв та правильних дій у разі виникнення небезпеки. Саме таки знання допоможуть кожному зберегти власне життя і вберегти близьких від біди.
Також для працівників сфери культури Холодногірського району фахівцями міжнародної гуманітарної організації з розмінування «HALO TRUST» було проведено тренінг з мінної безпеки та надання практичних порад щодо розпізнання вибухонебезпечних предметів і правил поводження з ними.
Міжнародна Гуманітарна організація з розмінування «HALO Trust» працює понад 30 років. Її фахівці займаються допомогою країнам, постраждалим внаслідок війни. Бойові дії в Україні призвели до стрімкого підвищення загроз життю і здоров’ю громадян через заміновані території. Інформування українців — важлива обов’язкова складова роботи фахівців «HALO Trust».
Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: