У бібліотеках Харкова проходять заняття з малювання та лялькові вистави для дітей (Фото)

17:26  |  14.08.2023
Подія для дітей

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

У бібліотеках Харкова проходять заняття з малювання, лялькові вистави та проводяться інші події для маленьких читачів. Про це повідомляє Департамент культури Харківської міської ради.

Так, 14 серпня в бібліотеці-філії №30 ЦБС Новобаварського району Харкова пройшло заняття «Малюємо разом» для майбутніх художників з учителем малювання, художником Оксаною Штондою. На уроці діти опановували малювання пейзажу.

Подія для дітей

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

А 13 серпня бібліотека-філія №23 ЦБС Новобаварського району Харкова запросила маленьких читачів у ляльковий театр «Казкарик» на зустріч з казкою «Чудова країна — Країна Казок». Під час лялькової вистави усіх чекали зустріч з казковими героями, конкурс малюнку, цікаві ігри, розваги.

12 серпня в Центральній дитячій бібліотеці ЦБС Новобаварського району Харкова пройшла зустріч психологічного гуртка «Ми разом» в рамках програми «Нація починається з дитини».

Подія для дітей

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

Цього разу діти разом із практичним психологом, педагогом і бібліотекарем Вікторією Жупинською поговорили про уяву та як вона допомагає у житті та взяли участь у багатьох вправах та іграх на розвиток уяви.

Діти малювали музику та чарівну квітку, що існує тільки в їх уяві. Потім вигадували цікаве використання для незвичних предметів, складали речення зі словами «апельсин, книга, страус» та грали в парах, запевнюючи співрозмовника в необхідності певного предмета. Зустріч закінчилася пантомімою, в якій охоче взяли участь всі діти.

Подія для дітей

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

Подібні зустрічі дуже важливі для дітей, оскільки вони допомагають відволіктися від негативу сьогодення і розкрити власну особистість в спілкуванні з іншими дітьми.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: