У Балаклійському спорткомплексі «Вимпел» закінчують фасадні роботи

14:31  |  15.12.2021
У Балаклійському спорткомплексі «Вимпел» закінчують фасадні роботи

Реконструкція дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого комплексу «Вимпел» відбувається у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Фасадні роботи у Балаклійському дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі «Вимпел» вийшли на фінішну стадію. Облаштовується вхідна група. Вкладається тротуарна плитка та асфальт. Всередині приміщення триває тинькування стін та вирівнювання віконних відкосів. На черзі їх оздоблення та фарбування. Приводяться до ладу підлога та стеля», – зазначив Михайло Харнам.

Також ще докладається керамічна плитка. Встановлюється система очищення та подачі води, вентиляція, теплові насоси. Зокрема, здійснюється розпаювання світильників та електрощитів.

Михайло Харнам повідомив, що днями будуть встановлені та протестовані ліфти. Окрім цього, вже ремонтуються сходові марші. А чаша басейну готова під мембранне покриття.

«Обсяг роботи до кінця року ще не малий, але й зроблено дуже багато. На початку літа місцеві мешканці могли тільки мріяти про ремонт цього масштабного спортивно-оздоровчого комплексу. А завдяки Програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» мрії стали реальністю. Капітальний ремонт почав активно відроджувати «Вимпел». Дав йому новий сучасний подих», – сказав Михайло Харнам.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: