Цього літа на Харківщині планують відкрити 7 пляжів

17:34  |  15.05.2023
Пляжи на Безлюдовке

В Харківській області визначили сім пляжів, які готуватимуть для літнього відпочинку: чотири з них у Безлюдівці, інші — у Пісочині, Краснокутській та Зміївській громадах. Про це 15 травня розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Харківщини Сергій Колосовський під час брифінгу, — повідомляє «Суспільне».

За його словами, чи відкриватимуть пляжі у Харкові, ще не визначилися. Місцева влада вирішує, де будуть відкривати пляжі та хто буде їх облаштовувати.

«Територія може бути віддана в оренду, якимось суб’єктам господарювання. Їх зобов’язують обладнати пляжі – і вони виконують. Якщо пляжі будуть обладнані відповідно до правил відпочинку на водних об’єктах, роблять комісію. Можуть нас залучати, а можуть і не залучати. Чітко не прописано, чи повинні ми бути присутніми на цій комісії. І складають акт про готовність об’єкта до роботи», — повідомив Колосовський.

У громадах, які були в окупації чи були розташовані на лінії фронту, визначатися місця для відпочинку не будуть через мінну небезпеку.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: