Троє загиблих та понад 40 травмованих: прокурори працюють на місцях ракетних ударів по Харкову

11:20  |  23.01.2024
Троє загиблих та понад 40 травмованих: прокурори працюють на місцях ракетних ударів по Харкову

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Київської та Салтівської окружних прокуратур Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 23 січня о 4:00 ворог завдав ракетний удар по Київському району Харкова. Пошкоджено житлові будинки, будівлю санаторної школи-інтернат, а також газопровід.

Порізи від скла отримав 15-річний хлопець, від госпіталізації відмовився. Поранено 71-річну жінку, її доставлено до лікарні.

Вже о 7 ранку збройні сили рф знову атакували ракетами Харків, а саме Київський та Салтівський райони.

Станом на зараз відомо про трьох загиблих: чоловіка та двох жінок. Щонайменше 40 осіб травмовано, серед них троє неповнолітніх дівчат 11, 14, 17 років та поліцейський.

Дані уточнюються, рятувальна операція триває.

В обох районах міста суттєвих руйнувань та пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура, а саме багатоквартирні та приватні житлові будинки, торговельний центр, гаражний кооператив, автомобілі, пожежна частина тощо.

Попередньо, ворог бив по місту ракетами типу Х-32 та С-300 з території бєлгородської області рф. Прокурори спільно зі слідчими поліції збирають докази та документують наслідки збройної агресії російської федерації.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: