Триває евакуація родин із дітьми з громад Куп‘янщини (відео)

21:12  |  03.10.2024
Триває евакуація родин із дітьми з громад Куп‘янщини

Фото: kharkivoda.gov.ua

З 9 вересня з 29 населених пунктів Куп‘янської, Курилівської та Кіндрашівської громад виїхали у безпечні місця понад 200 дітей із родинами. Робота триває безперервно. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Враховуючи безпекову ситуацію, в області триває планова примусова евакуація родин з дітьми з небезпечних територій Куп’янського району. Докладаємо максимум зусиль для того, щоб створити належні умови для наших громадян: всіх евакуйованих людей забезпечуємо комплексною гуманітарною допомогою, психологічним, медичним та юридичним супроводом, тимчасовим житлом, а також фінансовою підтримкою. Дякуємо волонтерським організаціям і міжнародним партнерам за постійну допомогу та підтримку», – зазначає Олег Синєгубов.

Як повідомляє начальник Харківської ОВА, на Куп‘янському напрямку зараз відбуваються інтенсивні бої. До того, ворог щодня завдає ударів по беззбройним людям та інфраструктурі. Ризики для безпеки цивільних є надвисокими.

Для забезпечення безпеки населення, діє цілодобова безкоштовна «гаряча лінія» з питань евакуації за номером 0-800-33-92-91.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: