Терехов: Закрити небо над Харковом — можливо

15:30  |  13.04.2024
Терехов: Закрити небо над Харковом - можливо

Фото: city.kharkiv.ua

Сучасні системи протиповітряної оборони в змозі закрити небо над Харковом, попри його близькість до кордону з російським агресором. Про це міський голова Ігор Терехов заявив в інтерв’ю інтернет-виданню «TSN.ua».

«Практично повністю захистити небо над Харковом можливо. Для цього потрібні сучасні системи ППО, в тому числі протидроновий захист. Над цим зараз працює і Президент, і уряд, і військове керівництво. Я впевнений, що ми будемо мати цей захист. Це важкий процес, бо це іноземне обладнання, у нас такого немає, але я впевнений, що буде», — наголосив Ігор Терехов.

Також міський голова підкреслив, що перемогу України в повномасштабній війні з рф означатиме лише вихід на кордони 1991 року.

«Для цього потрібна концентрація всіх, обов’язково допомога наших міжнародних партнерів та мужність наших військових», — наголосив Терехов.

Мер зазначив, що місто зі свого боку робить все можливе, щоб якнайшвидше наблизити перемогу. Зокрема, на потреби військових з міського бюджету торік було перераховано понад 500 млн грн. Ще понад 100 млн грн було виділено у перші місяці 2024 року.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: