Терехов закликає харків’ян берегтися через обстріли окупантів (відео)

17:06  |  10.06.2022
Терехов закликає харків'ян берегтися через обстріли окупантів

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Міський голова Харкова просить жителів міста не зволікати з безпекою через російські обстріли. Про це Ігор Терехов сказав у телемарафоні «Єдині новини» 10 червня, — повідомляє «Суспільне».

«Попри те, що обстрілів по місту поменшало, почали застосовувати бомби, ракети більш сильної потужності. Ті руйнування, які сьогодні є, вони дуже серйозні. Тому я б просив всіх людей дотримуватися обережності, бути дуже обережними. Ситуація напружена, але вона контрольована», — сказав міський голова.

Активізацію обстрілів мер міста пов’язує з активним відновленням Харкова: «Звісно, ворог все це бачить, і це викликає в нього лють. Він хоче дестабілізувати ситуацію, хоче, щоб в Харкові не було економіки, щоб не працювали підприємства, щоб люди боялись. Все це скероване на те, щоб в місті не було нормальної життєдіяльності. Але попри все, харків’яни дуже мужні люди».

За словами Терехова, місто обстрілюють як з території рф, так і з тимчасово окупованих територій України: «Вони застосовують зараз абсолютно всі види озброєнь для дестабілізації ситуації».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: