Терехов вручив відзнаки «Почесний громадянин міста Харкова» вісьмом захисникам України (Фото)

21:31  |  23.08.2023
Відзнака "Почесний громадянин Харкова"

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Міський голова Ігор Терехов сьогодні, 23 серпня, вручив відзнаки «Почесний громадянин міста Харкова» вісьмом захисникам України. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

У заході також взяли участь представники обласної влади, почесні консули іноземних держав, правоохоронці, духовенство та почесні харків’яни.

Відзнака "Почесний громадянин Харкова"

Фото: прес-служба Харківської міської ради

«Сьогодні, в День міста, ми хочемо віддати шану новим почесним громадянам Харкова, якими цього року стали наші захисники. Саме завдяки військовим нам вдалося відстояти наш дім, нашу землю. Я щиро дякую кожному, хто доклав до цього всіх своїх сил і продовжує працювати на перемогу. Харків — це наша спільна гордість. І нехай зараз місто понівечене, в рубцях, але я впевнений, що настане час, і ми відновимо його і зробимо ще кращим», — зазначив Ігор Терехов.

Відзнака "Почесний громадянин Харкова"

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Нагадаємо, що звання «Почесний громадянин міста Харкова» цього року було присвоєне генерал-полковнику, командувачу Сухопутних військ ЗСУ, Герою України Олександру Сирському; командувачу Національної гвардії України з 25 лютого 2022 року по 8 липня 2023 року Юрію Лебедю; командувачу Сил ТрО ЗСУ Ігорю Танцюрі; начальнику Національної академії Національної гвардії України, генерал-лейтенанту Сергію Соколовському; начальнику Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, бригадному генералу Андрію Бережному; командиру військової частини А7402 Олегу Черкашину; начальнику групи внутрішнього контролю командування Сил ТрО ЗСУ, лейтенанту Рустаму Кривошеї; військовому лікарю і волонтеру Сергію Філіппову.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: