Терехов: Відновлюватимемо Харків за найсучаснішими технологіями

14:44  |  20.05.2023
Терехов: Відновлюватимемо Харків за найсучаснішими технологіями

Фото: city.kharkov.ua

Відбудовувати місто Харків після перемоги будуть з використанням найсучасніших технологій, які є у світі. Про це в ефірі національного телемарафону заявив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Він наголосив, що використання передових технологій у поєднанні зі швидкими темпами відновлення сприятимуть зміцненню Харкова.

«Про це йшлося у Денвері, де я брав участь у саміті мерів. Окрім того, такі переговори були й в Кабінеті Міністрів України. Ми повинні відновлювати Харків та інші міста України за найсучаснішими технологіями, які є зараз у світі», — наголосив Терехов.

Він нагадав, що вітчизняні та іноземні фахівці на чолі з командою британського архітектора Нормана Фостера зараз розробляють оновлений Генплан розвитку міста Харкова.

«Вже є п’ять пілотних проєктів, які презентуватимемо харків’янам і на інвестиційних форумах. Це культурна спадщина, житловий сектор, промисловість, науковий квартал, річки та зелені зони», — зазначив Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Олена 20:49 | 20.05.23

    Почали ремонт будівлі за адресою вул.Сумська 54, але це ж історична будівля, там колись було консульство Німеччини. Потрібна реставрація, а не просто ремонт.

  2. Кордас Т.В. 15:35 | 21.05.23

    А коли будуть вiдновлювати та ремонтувати житловi будинки на Пiвнiчнiй Салтiвцi? Нiкуди повертатися нi лiтнiм людям, нi з дiтьми!

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: