Терехов розповів, як Харків долає наслідки тимчасового знеструмлення

17:07  |  23.11.2022
Харків допомагає людям з деокупованих територій - Терехов

Фото: Дмитро Ларін/"УП"

Через відключення електроенергії у Харкові зупинено роботу метрополітену, на маршрути наземного електротранспорту випустили додаткові автобуси. Супермаркети та аптеки працюють на генераторах. Про це в ефірі національного телемарафону, повідомив міський голова Ігор Терехов.

За його словами, наразі ударів по критичній інфраструктурі Харкова не зафіксовано, а відключення електроенергії пов’язано з обстрілами в інших регіонах.

Мер нагадав, що у разі тривалого відключення електроенергії харків’яни зможуть зігрітися та зарядити телефони у безпечних зупинках та пунктах незламності, у тому числі розташованих у школах.

За його словами, роботи з облаштування таких пунктів тривають.Так, до кінця року у Харкові планують встановити 25 зупинок-укриттів та обладнати понад 200 пунктів обігріву.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. vege 16:11 | 24.11.22

    можно создать аварийное освещение города. Для этого не нужно подключать все дома. Достаточно в каждом дворе включить одну яркую лампу. В квартирах уже не придется перемещаться с фонариками. Это проверено. Это не дорого.Не сложно.Можете проверить сами посветив фонариком на стену многоэтажки в темное время

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: