Терехов розповів про усунення наслідків обстрілу та допомогу постраждалим

19:13  |  09.10.2023
Терехов розповів про усунення наслідків обстрілу та допомогу постраждалим

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові продовжують відновлювати комунікації, інфраструктуру та пошкоджене житло після ракетних ударів по місту 6 жовтня. Як повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, на сьогодні комунальники вже забили понад 2 000 вікон і закрили розбиті дахи 25 будинків у трьох районах міста.

«За вихідні були повністю розчищені дороги та відновлений рух транспорту включно з трамваєм на вулицях Молочній та Георгія Тарасенка. Крім цього, були замінені дорожні знаки та світлофори, відремонтовані аварійні конструктиви, перевірені інженерні системи. З пʼятниці практично у всіх будівлях, розташованих поряд з епіцентром вибуху, є світло, вода та газ. Де ще немає — зʼявляться найближчим часом», — зазначив Ігор Терехов.

Також мер розповів про стан поранених внаслідок обстрілу.

«Батьки та 11-місячний братик загиблого хлопчика досі у лікарні. Стан дорослих і дитини — стабільний», — повідомив міський голова.

За словами Ігоря Терехова, міська влада надає необхідну допомогу постраждалим мешканцям будинків: забезпечує ковдрами, подушками, постільною білизною, засобами особистої гігієни.

«За потреби годуємо та переселяємо в соціальне житло», — зазначив мер.

З усіх питань постраждалі можуть звертатися за телефонами:

  • Слобідський район: (050) 957-07-37;
  • Київський район: (099) 155-43-97;
  • Основʼянський район: (050) 343-75-53.
Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: