Терехов презентував метрошколу міністру внутрішніх справ (відео)

17:54  |  04.09.2023
Терехов презентував метрошколу міністру внутрішніх справ

Фото: city.kharkov.ua

Міський голова Ігор Терехов 4 вересня зустрівся з міністром внутрішніх справ України Ігорем Клименком у Харкові. Міський голова показав міністру, як у місті організували освітній процес у комбінованому форматі. Вони відвідали дві станції метрополітену, де зараз проводяться уроки. Про це повідомили в Харківській міській раді.

У діалозі з головою МВС Ігор Терехов зазначив, що класні кімнати у приміщеннях метрополітену вдалося обладнати в найкоротші терміни відповідно до чинних вимог законодавства.

«Зараз ми маємо 61 клас. Останній сформували цими вихідними. В метрошколі сьогодні навчається понад тисяча дітей. Навчальний процес розпочався так, як і планували. У кожному класі, крім учителя та учнів, є помічники вчителя та психологи. Також обладнані медичні кабінети, туалети, ігрові майданчики. Батьки дали свою згоду на навчання дітей у метрополітені в заявках особливого зразка», — наголосив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
Оставьте комментарий

*

  1. Елена 20:38 | 04.09.23

    І скільки там може навчатися учнів? Треба робити все, щоб наблизити перемогу, а не займатися показухой, як це робить мер Харкова.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: