Терехов: Після перемоги негідних людей зі списку почесних громадян буде викреслено

15:06  |  09.08.2023
Терехов: Після перемоги негідних людей зі списку почесних громадян буде викреслено

Фото: city.kharkov.ua

Харківський міський голова Ігор Терехов давно дав команду ретельно проаналізувати список почесних громадян Харкова, і після перемоги негідних людей з нього буде викреслено. Як повідомив очільник міста, список почесних громадян — довгий, неоднозначний і створювався колегіально депутатським корпусом багато років поспіль.

Терехов зазначив, що цей список необхідно переглянути прозоро  і з урахуванням думки громадськості, оскільки питання стосується всього міста, і думка тих, хто бажає висловитися, має бути почута.

«Окремі представники окремих партій намагаються сьогодні будь-якими способами привернути увагу до себе та своєї політичної сили, виносячи в публічну площину питання, які безпосередньо не пов’язані з обороною міста та відновленням Харкова. Втім, в умовах війни така широка дискусія неможлива і непотрібна. Вона тільки дестабілізує публічний простір і грає на руку ворогові, а цього допустити не можна. Позбавляти ж звання кулуарно — ще більш помилково. Досить з нас того, що багатьох свого часу так нагороджували. Як міський голова я вважаю, що все у Харкові має робитися виключно зі згоди громадян. І я, і депутати міської ради зобов’язані вислухати всіх та прислухатися до думки кожного», — наголосив Терехов.

Мер підкреслив, що зараз у пріоритеті — робота над відновленням Харкова, підтримка його життєдіяльності та допомога захисникам України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Елена 21:41 | 09.08.23

    На одного такого почетного платят из бюджета 13000. А воинам на фронте нехватает дронов .Терехову — ганьба!

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: