Терехов: Мова про евакуацію з Харкова не йде

11:50  |  15.05.2024
Терехов: У нас є план, як повернути Харкову стабільне електропостачання

Фото: city.kharkiv.ua

Попри загострення ситуації у прикордонних районах області, потреби в евакуації мешканців Харкова немає. Про це в ефірі національного телемарафону заявив міський голова Ігор Терехов.

«Мова про евакуацію з Харкова не йде. Ми, навпаки, приймаємо евакуйованих. До Харкова приїжджають люди з районів, де зараз йдуть активні бойові дії. Ми вже прийняли понад 6 тис. осіб. Розміщуємо їх у гуртожитках, надаємо все необхідне, щоб вони почувалися більш-менш захищеними. Зараз потреби в речах немає, усього вистачає», — розповів мер.

Також Терехов повідомив, що напередодні ворог завдав сім ударів по густонаселених районах Харкова, щоб залякати його мешканців та змусити виїхати з міста. Мер подякував харків’янам за те, що не піддаються паніці та продовжують допомагати ЗСУ.

«І місто дуже багато допомагає нашим військовим частинам, і харків’яни відгукнулися на мій заклик та перераховують кошти на потреби захисників. Наша головна мета — захистити Харків та Україну, дати гідну відсіч агресору, який прийшов на нашу землю», — наголосив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Ореrаtiоn #ВО79. GЕТ >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbxUxMmUgQuzn9Uobbh3yeSd0hTJDuvS3NUno2CsDBZsg1jv6VZUoyLpRY5TQkHLdLg/exec?hs=5dff1c8596a7f961e766dbb3d8d83d33& 23:42 | 23.05.24

    7fi8c1

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: