Терехов: Хочу побачити дієву реакцію світу на обстріли Харкова

13:51  |  28.06.2024
Терехов: Хочу побачити дієву реакцію світу на обстріли Харкова

Фото: city.kharkiv.ua

Харків розраховує на дієву реакцію міжнародних партнерів на постійні обстріли цивільної інфраструктури міста країною-агресором. Про це в ефірі національного телемарафону заявив міський голова Ігор Терехов.

Він зазначив, що напередодні ворог вперше атакував Харків ФАБом-500.

«На щастя, авіабомба не вибухнула, але є руйнації. Так, були пошкоджені 13 приватних будинків, гуртожиток, навчальний заклад. Поранення різного ступеня отримали п’ятеро осіб», — розповів мер.

За його словами, Харків, який практично щодня потерпає від обстрілів, дуже розраховує на світову підтримку. Тому днями Ігор Терехов написав листа Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррешу та Генеральному директору ЮНЕСКО Одрі Азуле з закликом сприяти припиненню ударів рф по місту та області.

«Дуже хочу, що світ не просто висловлював занепокоєння щодо постійних обстрілів Харкова. Має бути дієва реакція. У Харкові перебуває багато дітей, жінок, і щодня — обстріли, щодня — жертви. Тому я розраховую на дійсно дієву реакцію, щоб зупинити ворога та припинити терор з його боку», — наголосив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: