Терехов: Харків супроводжуватиме кожного інвестора

19:06  |  19.09.2023
Терехов: Харків супроводжуватиме кожного інвестора

Фото: city.kharkov.ua

Інвестиційний форум «Kharkiv: Restart», присвячений відновленню міста Харкова, пройшов 19 вересня в Києві. Про це повідомили в Харківській міській раді.

У заході взяли участь заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба, віцепрем’єр-міністр України — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, народний депутат, голова наглядової ради Урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій «UkraineInvest» Давид Арахамія, голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, народні депутати, представники державних агенцій, міжнародних інвесторів, промислових підприємств тощо.

Як зазначив Ігор Терехов, тільки місто, яке має чіткий план дій щодо повоєнного відновлення, буде привабливим для інвесторів і зможе розвиватися.

«Я впевнений, що місто Харків є і буде таким містом. Сьогодні всі міста борються між собою за інвесторів, і місто, яке створить для них сприятливі умови, отримає інвестиції. Ми — відкриті, ми — прозорі, і я та моя команда працюватимемо над тим, щоб залучати інвестиції. Ми супроводжуватимемо кожного інвестора, надаватимемо всі можливі умови в наших індустріальних парках, виділятимемо земельні ділянки, підключатимемо до міських комунікацій. Ми готові до цієї роботи», — підкреслив мер Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: