«Теплові мережі» готуються до зими та відпрацьовують заявки харків’ян

12:50  |  08.08.2022
«Теплові мережі» готуються до зими та відпрацьовують заявки харків’ян

Фото: city.kharkov.ua

Співробітники усіх філій КП «Харківські теплові мережі» щодня відпрацьовують заявки громадян. Як повідомили на підприємстві, до старту опалювального сезону залишилось 69 днів.

У місті щодня тривають роботи з реконструкції теплових камер та перекладки магістралей великих діаметрів. Особливу увагу приділяють ремонту покрівель на всіх джерелах теплопостачання — як тих, що постраждали від бойових дій, так і тих, де ремонт потрібний за регламентом.

Дотримання культури проведення ремонтних робіт та правил благоустрою територій регулярно перевіряє керівництво ХТМ.

Також на порядку денному підприємства — раціональне використання запчастин і матеріалів. Наприклад, в одній з котелень, яку реконструюють за проєктом Світового банку, щойно демонтували димову трубу.

Оскільки система ще не відслужила свого терміну експлуатації, її встановлять замість розбитої на котельні у Київському районі. Крім того, у місті продовжують встановлювати нові вентиляційні шахти, прикрашені малюнками казкових героїв. Зокрема, днями такі з’явилися у Холодногірському районі.

З питань, пов’язаних з опаленням та гарячим водопостачання, можна звернутися до колцентру за тел.: 341-41-40, для дзвінка з мобільного — (057) 341-41-40.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: