Теплове господарство Лозівського району на 80% готове до опалювального сезону

15:52  |  30.08.2022
Отныне все украинцы могут выбирать оптимальную систему учета тепла

На нараді обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери розглянули стан Лозівського району до осінньо-зимового періоду. Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам повідомив, що Лозівський район має найкращі показники зі стану підготовки до опалювального сезону.

«В середньому відсоток готовності по підприємствам, які дають тепло, становить 80%, що стосується водопровідної мережі – в середньому приблизно 60%. Це задовільна ситуація, істотних проблем у цьому районі немає», – зазначив Михайло Харнам.

Як розповів заступник Лозівського міського голови Денис Петренко, загалом підготовка до осінньо-зимового періоду йде за графіком.

«Сьогодні також акцентуємо увагу на роботі щодо усунення пошкоджень після ракетних обстрілів. Адже дедалі збільшилось роботи не тільки на мережах, але й у сфері благоустрою. Також робимо акцент на закупівлі матеріалів для комунальних підприємств. Додатково створено бригади, які виконують підготовку до можливих аварійних ситуацій», – сказав Денис Петренко.

Зокрема, для облаштування пунктів обігріву в Лозівській громаді планують закупити буржуйки, польові кухні.

У Первомайській громаді також за графіком готуються до опалювального сезону. Голова Первомайської міської ради Микола Бакшеєв розповів, що, серед іншого, громада працює над закупівлею дизельних генераторів на випадок надзвичайних ситуацій.

«Завдяки ЗСУ сьогодні наша підготовка до опалювального сезону міста Первомайський мало чим відрізняється від минулих років. Інфраструктура щодо тепломереж, водопостачання, водовідведення та енергопостачання є неушкодженою. Сподіваємося, що так і буде, а ми проведемо опалювальний сезон без якихось ексцесів», – прокоментував Микола Бакшеєв.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: