«Тепломережі» закривають розриття та відпрацьовують заявки громадян

13:17  |  27.12.2022
«Тепломережі» закривають розриття та відпрацьовують заявки громадян

Фото: city.kharkov.ua

Напередодні новорічних свят робітники КП «Харківські теплові мережі» закривають розриття, займаються прогрівом будинків та відпрацьовують заявки мешканців. Як повідомили на підприємстві, робітники закривають шурфи, особливу увагу приділяючи «червоним лініям», щоб розриття не заважали пішоходам та проїзду транспорту.

Також контролюють звернення громадян з питань опалення та гарячого водопостачання.

«У пріоритеті — прогрівання будинків. Незважаючи на потепління, на джерелах теплопостачання не знижують температуру теплоносія. У випадку блекауту це допоможе довше зберігати тепло в будинках. Крім того, персонал котелень, роботу яких можна підтримувати за допомогою генераторів, у тестовому режимі відпрацьовує алгоритм дій у випадку припинення централізованого електроживлення», — зазначили на ХТМ.

1 січня підприємство працюватиме у черговому режимі. У випадку позаштатної ситуації кількість аварійних бригад збільшать. А 31 грудня та 2 січня у теплоенергетиків буде звичайний робочий день.

«Під час святкового чергування працівники КП «Харківські теплові мережі» продовжать усувати дефекти на мережах та розповітрювати систему за заявками громадян. На сьогодні по центральному опаленню за два з половиною місяці було закрито понад 56 тисяч заявок від служби «1562» та понад 13 тисяч — щодо гарячого водопостачання», — зазначили на підприємстві.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: