«Тепломережі» усувають наслідки обстрілів окупантів

20:17  |  26.07.2022
«Тепломережі» усувають наслідки обстрілів окупантів

Фото: city.kharkov.ua

Бригади КП «Харківські теплові мережі» ліквідують наслідки обстрілів російською армією. Зокрема 26 липня працівники ХТМ відновлювали системи опалення у будинках Слобідського району, які були пошкоджені внаслідок ранкового обстрілу.

Як повідомив начальник районної філії підприємства Олег Левченков, всі пошкоджені будинки вже були підготовлені до опалювального сезону, і тепер процедуру гідровипробувань доведеться повторювати. Одразу після обстрілу фахівці знайшли й ліквідували пошкодження: в одному з під’їздів вибуховою хвилею відірвало стояк центрального опалення.

За словами заступника технічного директора ХТМ Олексія Луки, повторні ремонти бригадам доводиться виконувати не вперше. Зокрема, нещодавно ракетою була значно пошкоджена магістраль у центрі міста, яку саме у день обстрілу почали заповнювати теплоносієм.

В результаті довелося замінити майже 30 м трубопроводу, відновити розбитий підземний канал і теплову камеру. Усі роботи встигли виконати за два дні. Над усуненням пошкодження із використанням спецтехніки працювало понад 30 фахівців.

Як зазначив Олексій Лука, найбільше від повторних обстрілів страждають Індустріальна та Салтівська філії підприємства. Але, попри це, графік підготовки до опалювального сезону поки що вдається витримати.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: