«Тепломережі» створили нові бригади оперативного реагування на заявки харків’ян

21:31  |  06.07.2022
«Тепломережі» створили нові бригади оперативного реагування на заявки харків'ян

Фото: city.kharkov.ua

У КП «Харківські теплові мережі» створили 16 нових бригад оперативного реагування. Як повідомили на підприємстві, до їх складу увійшли слюсарі-сантехніки та зварювальник.

У розпорядженні робітників — нові маневрені економічні автомобілі з великим багажником, де розміщуються всі необхідні сучасні інструменти — ударні дрилі, перфоратори, зварювальні апарати, паяльники.

Щодня одна бригада може здійснювати 4-5 виїздів в залежності від складності робіт. Як повідомив заступник технічного директора КП «Харківські теплові мережі» Олександр Ганженко, усі авто обладнані системою GPS, яка дозволяє відстежити, де знаходиться автомобіль та коли бригада прибула на заявку.

Диспетчер бачить, який автомобіль ближче до заявника, і відправляє бригаду на виклик. Нова система дозволяє прискорити час реагування на заявку та терміни виконання робіт.

У ХТМ зазначили, що після початку опалювального сезону мобільні бригади працюватимуть цілодобово. Вони можуть виконувати 38 видів ремонтних та регламентних робіт на внутрішньобудинкових системах центрального опалення та гарячого водопостачання, які тепер ХТМ виконує згідно з публічним договором з одержувачами послуг.

У пріоритеті — термінові заявки, які надходять до інформаційно-диспетчерської служби «15-62» та до центральної диспетчерської підприємства.

Крім того, працює кол-центр за номером тел.: 340-41-40.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: