Тендер щодо інформаційних послуг на 2 млн сьогодні скасовано — ХОВА

12:03  |  19.07.2023
Центр Харкова приводять до ладу після вчорашнього обстрілу

Фото: city.kharkov.ua

ХОВА скасувала тендер щодо висвітлення діяльності через засоби масової інформації на суму 2 млн грн. При завантаженні тендерної документації та технічного завдання була допущена помилка. Про це повідомили в пресслужбі ОВА.

Разом із тим оголошений тендер на виготовлення інформаційного бюлетеня “Харківщина — це України”, що розповсюджується безкоштовно на деокупованих територіях Харківської області. Загальна сума — 690 тис. грн.

«Тендер проводиться з метою інформування громадян деокупованих та прифронтових територій Харківської області  щодо  основних процесів відновлення життєдіяльності регіону, реалізації державної інформаційної політики в Харківській області, оперативного, всебічного й об’єктивного висвітлення діяльності органів державної влади, подій місцевого, обласного, загальнодержавного та міжнародного значення. А також на вимогу Міністерства інформаційної політики, РНБО з метою протидії дезінформації та поширенню пропагандистських наративів щодо реального перебігу бойових дій на фронті, дискредитації української влади, командирів, бійців Збройних Сил України», — йдеться в повідомленні.

В ОВА повідомляють, що потреба інформувати через друковану продукцію виникає внаслідок  нестабільного електропостачання, перебоїв в роботі мобільного зв’язку, Інтернету, телебачення й радіо, а також на численні прохання жителів деокупованих територій старшого віку.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: