«Такі випадки неприпустимі»: керівник ГУР Буданов розкритикував бійців «Kraken» за напад на поліцейських у Харкові — ЗМІ

19:52  |  04.10.2023
На один з блок-постів у Харкові напали люди у військовій формі: поліція розпочала розслідування

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов назвав неприпустимою поведінку бійців, імовірно, спецпідрозділу «Kraken», які в Харкові напали на поліцейських на блокпості. Про це Буданов розповів журналістам видання «Бабель».

«Моя думка щодо інциденту на блокпості в Харкові дуже проста: усі представники силових структур повинні керуватися законами та присягою. Знати і поважати права та обовʼязки кожного, хто виконує свої службові обовʼязки — це аксіома. І розвідники, і поліцейські є невідʼємними складовими Сил безпеки та оборони України. У нас усіх один ворог — росія, і лише наша наполеглива спільна робота здатна забезпечити успіх у важкій боротьбі за свободу української нації. Звісно, такі історії, як у Харкові, жодної користі не несуть. Тому в цілому я вкрай негативно оцінюю цей неприємний інцидент, такі випадки неприпустимі», — сказав Буданов.

Він додав, що конфронтація між своїми — це шлях у прірву. Він наголосив, що Україна — цивілізована держава, де діє сила права, яка чітко регламентує, хто, чим і як має займатися.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що на один з блок-постів у Харкові напали люди у військовій формі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: