Стверджував, що росія не причетна до знищення будинків громадян: у колабораційній діяльності викрили мешканця Зміївської громади

17:03  |  28.06.2023
Стверджував, що росія не причетна до знищення будинків громадян: у колабораційній діяльності викрили мешканця Зміївської громади

Фото: hk.npu.gov.ua

Навесні минулого року чоловік публічно заперечував здійснення російською федерацією збройної агресії проти України. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Зловмисник стверджував, що всі руйнування об’єктів критичної, цивільної інфраструктури та приватного сектору відбуваються внаслідок дій Збройних сил України. Свою позицію він висловлював публічно в громадських місцях.

28 червня дізнавачі сектору дізнання відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом Чугуївської обласної прокуратури повідомили 53–річному чоловіку про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 111 -1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Мешканцю Зміївської ТГ Чугуївського району за причетність до колабораційної діяльності загрожує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: