«Спроби посіяти паніку»: у поліції спростували інформацію з соцмереж про те, що Куп’янськ «здали рф»

17:16  |  03.02.2023
"Спроби посіяти паніку": поліція Харківщини закликала не піддаватися провокаціям росіян

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харківської області попереджає жителів області про провокації російських окупантів на інформаційному фронті. Зокрема, це стосується новин про Куп’янськ, який щодня обстрілює росія. Про це пресслужба ГУ НП в Харківській області.

«Щодня ми спостерігаємо їх спроби посіяти паніку серед місцевого населення не тільки постійними обстрілами території, а й «вкидами» про здачу того чи іншого населеного пункту. Така ситуація відбувається зараз на Харківщині з незламним містом Куп’янськом», — йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, в Telegram-пабліках почали розповсюджувати інформацію про те, що Куп’янськ «здали росіянам», що не відповідає дійсності.

«Наші збройні сили, територіальна оборона, поліція, нацгвардія надійно стоять на рубежах захисту Харківщини і щодня зміцнюють свої сили. У Куп’янську гідно несе службу районний відділ поліції», — додала пресслужба.

Поліція закликає людей не піддаватися провокаціям з боку росії та уникати панічних настроїв. У відомстві вкотре просять людей довіряти виключно офіційним джерелам інформації.

«Ми не поступимося ворогу жодним міліметром нашої рідної землі й будемо відстоювати мир та свободу за будь-яких умов», — повідомила поліція Харківщини.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: