Соціальні працівники з 19 громад Харківщини отримали сучасні електроскутери (відео)

17:18  |  29.03.2024
Соціальні працівники з 19 громад Харківщини отримали сучасні електроскутери

Фото: kharkivoda.gov.ua

Забезпечити фахівців транспортом вдалося завдяки співпраці Міністерства соцполітики України з Програмою розвитку ООН та урядом Японії. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Засоби для пересування першочергово спрямовуємо до 19 громад Харківщини, які мають найбільший запит на таку підтримку. Йдеться про деокуповані населені пункти та громади, де соцпрацівникам доводиться долати значну відстань до людей для надання послуг», – сказав Олег Синєгубов.

Вже сьогодні електроскутери вирушать до Богодухівської, Валківської та Краснокутської громад Богодухівського району;  Шевченківської громади Куп’янського району; Дергачівської, Пісочинської та Циркунівської громад Харківського району; Чугуївської й Зміївської – Чугуївського району; Балаклійської, Барвінківської, Ізюмської та Борівської громад Ізюмського району; Лозівської, Первомайської та Близнюківської – Лозівського району; Красноградської, Кегичівської та Сахновщинської громад Красноградського району.

Всі транспортні засоби оснащені потужним двигуном та містким акумулятором, який дозволить здійснювати поїздки на відстань до 70 кілометрів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: