Сьогодні вранці ворог двічі завдав ракетних ударів по промисловому об’єкту Харкова

12:22  |  21.10.2022
Сьогодні вранці ворог двічі завдав ракетних ударів по промисловому об’єкту Харкова

Фото: kharkivoda.gov.ua

Близько 9 ранку російські військові завдали 3 удари по промисловому об’єкту Харкова, попередньо, ракетами С-300 з бєлгородської області. Через годину було зафіксовано повторне влучання в той самий об’єкт. Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив заступник начальника ХОВА Роман Семенуха.

За останніми даними, внаслідок обстрілу постраждали 9 осіб, їм наразі надається вся необхідна медична допомога.

Також заступник начальника ОВА розповів, що попри ворожі обстріли інфраструктури Харкова, місто готове до початку опалювального сезону.

“Наразі в Харкові лікарні, поліклініки та інші соціальні установи вже підключені або під’єднуються до теплопостачання. Як тільки середньодобова температура опуститься нижче +8 градусів, тепло подадуть до решти будівель Харкова”, — зазначив Роман Семенуха.

Так само готові до опалювального сезону більшість населених пунктів, які вже є глибоким тилом.

“Навіть місто Вовчанськ у нас уже готове. Є складнощі з населеними пунктами на лівому березі річки Оскіл. Там активно триває відновлення електропостачання, газопостачання. Ресурси спрямовані на те, щоб максимально задіяти інженерні розрахунки й розмінувати місцевість”, — зауважив заступник начальника ОВА.

Він додав, що електропостачання вже відновлено у всі великі міста області: Вовчанськ, Куп’янськ, Ізюм, Балаклію, смт Великий Бурлук.

Очікується, що протягом наступного тижня світло з’явиться і на лівому березі Куп’янська, у Ківшарівці та Куп’янську-Вузловому.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: