Снаряд окупантів влучив у багатоквартирний будинок у місті Чугуїв на Харківщині

11:20  |  28.07.2022
Снаряд окупантів влучив у багатоквартирний будинок у місті Чугуїв на Харківщині

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Вранці 28 липня рашисти здійснили масований обстріл по місту Чугуїв Харківської області, в результаті чого сталося 3 пожежі у приватному секторі та багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

Горіли житловий будинок та гараж на площі близько 80 кв.м., літня кузня та господарча споруда іншого маєтку на площі 120 кв.м., а також квартира у житловій 9-поверхівці.

Крім того, в результаті обстрілу були частково пошкоджені балкони з 1-го по 5-й поверхи житлового 9-поверхового будинку. За попередніми даними одна особа постраждала.

До ліквідації цих пожеж було залучено 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 осіб особового складу ДСНС. Остання пожежа була ліквідовано о 09:00.

Чугуївська міська голова Галина Мінаєва закликала жителів міста триматися поблизу укриттів.

«Думаю, всі ви чули, як розпочався сьогоднішній ранок в Чугуєві. Наразі маємо повідомлення про одразу декілька ворожих влучань в різних мікрорайонах міста. Вже точно відомо про руйнування житлових будинків, наявність та кількість постраждалих уточнюється. В зв’язку з цим прошу вас сьогодні максимально обмежити пересування містом. За можливості тримайтеся поблизу укриттів. Бережіть себе та своїх близьких», — повідомила Мінаєва.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: