Слідчі вилучили уламки ракет окупантів у Харківському районі: на місці одного з ударів утворилася вирва чотири метри завглибшки

13:58  |  15.06.2022
Слідчі вилучили уламки ракет окупантів у Харківському районі: на місці одного з ударів утворилася вирва чотири метри завглибшки

Слідчі вилучили уламки ракет з місця російського обстрілу у Харківському районі. Одна з ракет поцілила в склад. Про це повідомив начальник Слідчого управління Головного управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

«Результат одного з обстрілів, якими кожного пізнього вечора нас «радує» загарбницька армія. Дві ракети. Одна влучила в склад покришок, через що здійнялася сильна пожежа, інша — за 100 метрів від складу утворила воронку глибиною 4 метри та діаметром 7 метрів. На щастя, постраждалих немає. Слідчими проведено огляд місця події та вилучено уламки ракет», — повідомив Болвінов.

В пресслужбі поліції в Харківській області повідомили, що окупанти завдали два ракетні удари по селищу Бабаї Височанської громади. Внаслідок обстрілу постраждалих немає.

13 червня до чергової частини відділу поліції № 3 Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що кілька хвилин тому військові рф здійснили два ракетні удари з невстановленої зброї по населеному пункту Бабаї Харківського району.

«В результаті зайнялося складське приміщення, де зберігалися запчастини для сільськогосподарської техніки, в землі утворилися дві воронки розміром 2,5 на 2 метри і 4 на 7 метрів. Співробітники слідчо-оперативної групи провели огляд місця події, задокументували злочин та вилучили уламки боєприпасів», — йдеться в повідомленні.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: