Ситуація на Печенізькій дамбі повністю контрольована — Синєгубов

18:11  |  21.09.2022
Ситуація на Печенізькій дамбі повністю контрольована - Синєгубов

Фото: t.me/synegubov

Ворог продовжує бити по критичній інфраструктурі Харківщини, намагаючись влаштувати в області техногенну катастрофу. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

«Разом з фахівцями оглянули Печенізьку дамбу у Чугуївському районі, по якій російські окупанти вже неодноразово завдавали ракетних ударів. Вчора зафіксували влучання в дамбу 2 ракет. Пошкоджено верхній шлюз. На щастя, ніхто не постраждав», — повідомив Олег Синєгубов.

Зараз фахівці ліквідовують наслідки обстрілів. Ситуація на дамбі повністю контрольована. Загрози прориву дамби та затоплення територій немає.

«Робиться усе, аби відновити пошкоджену критичну інфраструктуру у максимально короткий термін», — повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що в населеному пункті Печеніги на Харківщині окупанти намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища, успіху не мали. Жителів Печенігів на Харківщині попередили, як діяти в разі руйнування дамби.

21 вересня російські окупанти завдали 2 ракетних ударів у Чугуївському районі. В результаті обстрілу на Печенізькій дамбі зруйновано верхній шлюз.

За словами голови Печенізької громади Олександра Гусарова, небезпеки підтоплення територій після удару по Печенізькій греблі немає.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: