Системи водопостачання Салтівського району готують до опалювального сезону

13:41  |  25.06.2022
Системи водопостачання Салтівського району готують до опалювального сезону

Фото: city.kharkov.ua

Робітники Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» готують об’єкти до експлуатації в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. Як повідомив начальник Салтівської районної дільниці В’ячеслав Глущенко, необхідно створити комфортні умови для життя в одному з найбільш постраждалих від ворожих обстрілів районів міста.

Для цього ремонтники часто виконують кілька завдань одночасно: ремонтують мережі, встановлюють пожежні гідранти, відновлюють вводи в будинки, щоб запустити внутрішньобудинкові системи, приводять до ладу, а часто й повністю реконструюють пошкоджені оглядові колодязі та водорозбірні колонки.

В’ячеслав Глущенко зазначив, що цього тижня робітники усунули пошкодження на трубопроводі діаметром 500 мм на вул. Гвардійців Широнінців після влучання снаряда і зараз облаштовують місце розриття.

Також на цій же вулиці після перевірки та приписів ДСНС відремонтували або встановили нові пожежні гідранти біля будинків №22-б, 26-б, а також на вул. Зубенка, 48.

Крім того, фахівці служби відновили ввід у будинок на Салтівському шосе, 157-в, відреставрували оглядовий колодязь по вул. Бучми та підготували об’єкт по вул. Академіка Павлова до локалізації позаштатної ситуації в мережі.

На КП «Харківводоканал» зазначили, що ремонти на зовнішніх мережах водопостачання ведуться у всіх районах міста. Сьогодні, 25 червня, робітники комплексу «Харківводопостачання» усувають пориви на семи пошкоджених ділянках водоводів, а вчора ліквідували сім пошкоджень на ділянках трубопроводів та привели до ладу дев’ять оглядових колодязів.

Для оперативної роботи ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення.

Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: