Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 4 червня

9:48  |  04.06.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 30 березня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Протягом минулої доби обстрілів у місті Харків не зафіксовано.

Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, сьогодні вранці ворог вкотре масовано обстріляв місто Вовчанськ Чугуївського району. У місті пошкоджено адміністративну будівлю, частково зруйновано 2 будинки та господарчі споруди.

Крім того, зранку росіяни з вертольотів обстріляли село Івашки Богодухівського району. На щастя, без масштабних руйнувань і жертв.

Внаслідок ранкового танкового обстрілу села Гур’їв Козачок Богодухівського району зафіксоване пряме влучання у будівлю Будинку культури, який зазнав значних пошкоджень.

Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів.

У селищі Петропавлівка Куп’янського району пошкоджено об’єкт цивільної промисловості, приватний будинок та господарчі споруди.

У селі Івашки Богодухівського району пошкоджено будівлі ферми.

У Вовчанську пошкоджено заклад освіти, 2 приватні житлові будинки та автомобіль.

Внаслідок обстрілу селі Першотравневе Ізюмського району пошкоджено приватний будинок, поранення зазнала жінка 74 років.

«На лінії зіткнення найактивніші бойові дії тривають на Куп’янському напрямку. Наші захисники надійно утримують свої позиції, та дають рішучу відсіч окупантам. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу України!» – наголосив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: