Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 22 жовтня

10:44  |  22.10.2023
Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 22 жовтня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Сьогодні близько 7:00 ранку ворог обстріляв місто Куп’янськ. Є влучання у житлові будинки, зазнали поранення 3 людей.

Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, дівчина 15 років та жінка 63 років госпіталізовані у важкому стані. Хлопець 17 років – в стані середньої тяжкості.

«Вчора ввечері, близько 22:15 ворог завдав ракетного удару з ЗРК С-300 по терміналу «Нової пошти» у смт Коротич Харківського району. Будівля термінала зруйнована, сталася пожежа. Внаслідок удару загинуло 6 людей. 16 людей зазнали поранення. 2 з них перебувають у вкрай важкому стані, 6 – у важкому, решта – в стані середньої тяжкості та легкі», – зазначив Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів.

Зокрема, під ворожими обстрілами перебували Першотравневе, Синьківка та Дворічна Куп’янського району, Борова Ізюмського району, Гатище, Бударки Чугуївського району та інші населені пункти.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 14 га території та знешкодили 91 вибухонебезпечний предмет.

«На Куп’янському напрямку тривають запеклі бої. За минулу добу наші захисники відбили 15 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки. Просування у ворога немає», – прокоментував начальник ХОВА.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: