Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 21 жовтня

11:01  |  21.10.2023
Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 21 жовтня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Вчора пізно ввечері, близько 23:15 росіяни з РСЗВ обстріляли село Липці Харківського району. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Синєгубов повідомив, що минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області.

Внаслідок обстрілу села Кучерівка Куп’янського району пошкоджено 2 будинки, господарчі споруди. Зазнав поранення та був госпіталізований цивільний чоловік 39 років.

Крім того, під ударами окупантів перебували Вовчанськ, Огірцеве та Гатище Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Іванівка, Кислівка Куп’янського району та інші населені пункти.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 12 га території та знешкодили 90 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення тривають важкі бої. За добу наші військові відбили 20 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки на Куп’янському напрямку. Ворог не має просування та зазнає постійних втрат», – сказав Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: