Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 21 вересня

9:59  |  21.09.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 31 липня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Сьогодні близько 6:00 ранку росіяни завдали удару 6-ма ракетами, попередньо С-300, по місту Харків. Пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства в Слобідському районі, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучання в дорогу. Обстеження місць триває. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зазнав поранення та був госпіталізований чоловік 58 років. Чоловік 65 років отримав незначні ушкодження госпіталізації не потребував.

Близько 1:00 ночі ворог обстріляв смт Куп’янськ-Вузловий та селище Ківшарівка Куп’янського району. Пошкоджено гараж та не експлуатовану будівлю, сталися пожежі.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти та цивільних мешканців в Куп’янському, Богодухівському, Чугуївському, Харківському та Ізюмському районах.

У селі Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 3 багатоквартирні та 1 приватний будинок, 5 господарчих споруд, 4 автомобілі, 2 гаражі.

У селах Симинівка та Верхня Писарівка Чугуївського району через обстріли сталися лісові пожежі.

У селі Перовське Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу отримав осколкове поранення чоловік 65 років.

У смт Високий Харківського району чоловік 46 років зазнав поранення, розбираючи вдома вибуховий пристрій.

Поблизу села Крейдянка Ізюмського району вантажний автомобіль КРАЗ наїхав на вибухонебезпечний предмет (попередньо, на протитанкову міну), водій не постраждав.

Тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили понад 4,7 га території та знешкодили 82 вибухонебезпечні предмети.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: