Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 19 серпня

10:39  |  19.08.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 31 липня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Минулої доби ворог вів вогонь по населених пунктах Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Минулої ночі близько опівночі російські окупанти обстріляли село Загризове Ізюмського району. Поранень зазнали та були госпіталізовані жінка 44 років та 26-річний цивільний чоловік.

Крім того, близько 1:00 ночі були обстріляні місто Вовчанськ та село Вільча Чугуївського району. У Вільчі пошкоджено 3 житлові будинки, господарчі споруди, будівлі цивільного підприємства. У Вовчанську пошкоджено будинок. Попередньо, без постраждалих.

Внаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди.

Вчора вдень з танка було обстріляне селище Козача Лопань Харківського району. Пошкоджено житловий будинок, літню кухню та лінії електропередач.

Використовуючи БПЛА, ворог обстріляв село Глушківка Куп’янського району. Зафіксовано влучання в відкриту ділянку землі.

У селі Чернещина Ізюмського району пошкоджено господарські споруди та електромережа агропідприємства.

«Триває розмінування. Піротехніки ДСНС за добу обстежили понад 5,6 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів. На Куп’янському напрямку тривають запеклі бої. Росіяни здійснили чергову спробу просунутися в районі Сеньківки, але зазнали невдачі та відступили з втратами», – розповів Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: