Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 14 листопада

9:46  |  14.11.2023
Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 14 листопада

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби російські окупанти з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Напередодні ввечері, близько 22:00, ворог завдав удару за допомогою 6 дронів-камікадзе типу «Шахед» по Ізюмському району. Внаслідок влучання пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. Силами ППО було збито 4 дрони. Постраждалих серед цивільного населення не було.

Зокрема, під вогнем окупантів були Козача Лопань Харківського району, Стариця та Вовчанськ Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та інші населені пункти Куп’янського району.

Внаслідок обстрілу міста Куп’янськ пошкоджено будівлі молококомбінату.

Постраждалих серед цивільного населення за добу не зафіксовано.

В області тривають роботи з розмінування територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили більш як 10,6 гектара території. Виявили та знешкодили 84 вибухонебезпечні предмети.

Станом на 14 листопада  із небезпечних громад Куп’янщини евакуювали 262 дитини. Підлягають евакуації ще 30. Евакуація триває.

«На Куп’янському напрямку тривають запеклі бої. За добу наші захисники відбили 7 атак росіян в районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівки. Просування у ворога немає», — зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: