Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 12 лютого

10:38  |  12.02.2024
Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 12 лютого

Фото: kharkivoda.gov.ua

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали до 20 населених пунктів, серед них Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Гатище, Синьківка, Петропавлівка, Берестове  та інші.

Після опівночі ворог обстріляв село Липці Харківського району. Зруйновано житловий будинок, пошкоджено газопровід. Без постраждалих.

Після опівночі ворог здійснив обстріл з С-300 селище Слобожанське Харківського району. Без постраждалих.

О 23:32 відбувся обстріл місто Люботин Харківського району. Зафіксовані влучання у приватні будинки, міську поліклініку, фітнес-клуб та навчально-виробничий комбінат. Без постраждалих.

О 22:35 у місті Вовчанськ Чугуївського району відбувся обстріл приватного помешкання, пошкоджено гараж та автомобіль. Інформація про постраждалих не надходила.

О 17:04  Окупанти КАБом вдарили по центральній частині Борової Ізюмського району. Зруйновано приміщення будинку культури. Пошкоджені фасади нежитлових приміщень. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

О 10:30 окупанти обстріляли місто Вовчанськ Чугуївського району. Влучання у приватний сектор. Постраждалих не зафіксовано.

На Куп’янському напрямку українськими захисниками відбито 2 атаки біля Іванівки та Табаївки.

Протягом доби постраждалих не зафіксовано.

За звітний період проведено розмінування 5,72 га території, 219 вибухонебезпечних предметів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: