Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 8 вересня

11:51  |  08.09.2024

Фото: kharkivoda.gov.ua

Російські окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення Харківщини. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 16:04 в Індустріальному районі Харкова внаслідок обстрілу горіла трава на площі 200 м кв., влучання в господарчу будівлю.

О 16:09 у Салтівському районі Харкова відбулось влучання на територію цивільного підприємства. Виникла пожежа у приміщеннях з обладнанням, пошкоджено 8 автомобілів.

Об 11:08 у селі Новоосинове Курилівської громади Куп’янського району внаслідок обстрілу горіли 2 господарчі споруди, конструктивні елементи 2-х зруйнованих будинків та трава на площі 1,5 га. Отримала поранення 18-річна дівчина, від госпіталізації відмовилась.

Об 11:36 у селищі Ківшарівка Куп’янського району горіла хвойна лісова підстилка.

Об 11:55 у селі Вище Солоне Борівської громади Ізюмського району внаслідок обстрілу горіли приватні будинки. Постраждала жінка, від госпіталізації відмовилась.

О 12:24 у селищі Козача Лопань Дергачівської громади Харківського району внаслідок обстрілу горів будинок на площі 70 м кв.

О 12:41 у селі Старовірівка Шевченківської громади Куп’янського району внаслідок обстрілу горіло 7 приватних будинків, 7 автомобілів та трава на площі 3 га. З-під завалів зруйнованого будинку вилучили тіло 81-річної жінки. Постраждали 5 людей (з них — 1 дитина). Від госпіталізації відмовились. Пошкоджено ще 10 будинків.

О 13:00 у селі Благодатне Вовчанської громади Чугуївського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 5 га.

Близько 12:57 у місті Куп’янськ, внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

О 15:30 у селі Колодязне Дворічанської громади Куп’янського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 1 га.

О 16:04 у селищі Мала Данилівка Малоданилівської громади Харківського району внаслідок обстрілу горів двоповерховий приватний будинок. Постраждали 2 чоловіків та 3 жінки. Від госпіталізації відмовились. Також пошкоджено 13 будинків та 3 автомобілі.

О 22:49 у селищі Ківшарівка Куп’янського району внаслідок обстрілу горіло сміття, пошкоджені будівля ліцею та школа. Пошкоджено автомобіль екстреної допомоги. Загинула 73-річна жінка.

О 00:07 у селищі Малинівка Чугуївського району внаслідок обстрілу горіла трава.

О 00:37 у селищі Борова Ізюмського району внаслідок обстрілу горів гараж.

О 02:30 у селі Скрипаї Слобожанської громади Чугуївського району внаслідок обстрілу (ймовірно БПЛА) горів ліс на площі 1,5 га, хвойна лісова підстилка на площі 8 га та трава.

О 06:00 у місті Куп’янськ внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будинок, без постраждалих.

На Харківському напрямку агресор продовжував активні дії, загалом відбулося три бойових зіткнення. Бої точилися в районі населеного пункту Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку противник 18 разів атакував позиції наших підрозділів. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Синьківки, Лозової, Стельмахівки, Петропавлівки, Глушківки та Андріївки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: