Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 8 червня

9:55  |  08.06.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 8 червня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів. Застосовували артилерію, міномети, танки та ракетне озброєння. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено 6 приватних житлових будинків, автомобіль та будівлі цивільного підприємства. Зайнялися пожежі.

У селі Стрілеча Харківського району ворог влучив з танка в багатоквартирний будинок. Знищено квартиру на 5 поверсі, сталася пожежа.

Близько 23:00 ворог завдав удару з ЗРК С-300 по селі Малинівка Чугуївського району, пошкоджено цивільне підприємство. Постраждалих не було.

Напередодні близько 13:45 в полі неподалік села Гаврилівка Чугуївського району на міні «Пелюстка» підірвався 39-річний чоловік. Госпіталізований з пораненням.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 131 вибухонебезпечний предмет.

«На лінії зіткнення наші захисники продовжують давати відсіч російським окупантам та нищити його живу силу і техніку. Віримо в ЗСУ», — зазначив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: