Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 7 вересня

9:01  |  07.09.2024
«Констатуємо значно меншу кількість застосування КАБ на Харківщині», - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Російські окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення Харківщини. Ударів по місту Харків за добу не зафіксовано. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 07:35, 07:58 у Люботині Харківського району в результаті обстрілів пошкоджені приватні будинки, скління вікон та дахи, автомобілі. Шестеро постраждалих, серед них — 16-річна та 14-річна дівчата, легкі.

О 09:08 у Солоницівській громаді Харківського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 500 м кв. Пошкоджено автомобіль. Постраждав 46-річний чоловік, госпіталізований до медичного закладу.

О 09:55 у селищі Ковшарівка Куп’янського району внаслідок обстрілу горіла трава та хвойна підстилка на площі 800 м кв.

Близько 10:00 у селищі Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району внаслідок обстрілу пошкоджено об’єкт логістичної інфраструктури.

Об 11:30 у селищі Борова Ізюмського району внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка на площі 1 га.

О 12:25 у місті Куп’янськ внаслідок обстрілу постраждала 88-річна жінка.

Близько 13:00 у Дергачівській громаді Харківського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені автомобілі. Постраждалих немає.

О 14:03 у селі Лосівка Вовчанської громади Чугуївського району на відкритій території внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка — 900 м кв.

О 17:20 в селі Колодязне Дворічанської громади Куп’янського району на відкритій території внаслідок обстрілу горіла трава на 2 га та дві господарчі споруди.

О 17:40 у селищі Ковшарівка Куп’янської громади внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка на площі 700 м кв.

О 17:45 в селі Новоосинове Курилівської громади Куп’янського району внаслідок обстрілу було пошкоджено приватний будинок.

Близько 20:00 на невідомому вибуховому предметі у лісосмузі біля міста Ізюм підірвався 24-річний чоловік, госпіталізований до лікарні.

У селі Студенок розселені 115 сімей. Ще 15 сімей виїхали до інших населених пунктів. Фахівці РЕМ під’єднали 12 пошкоджених будинків до електропостачання. Товариство Червоного Хреста забезпечили ліжка, матраци, постільну білизну та посуд для постраждалих. Жителів продовжують забезпечувати гарячими обідами.

На Харківському напрямку російські терористи чотири рази штурмували позиції українських підрозділів в районах Липців і Вовчанська.

Двадцять чотири рази ворог атакував наші укріплення на Куп’янському напрямку поблизу Синьківки, Глушківки, Андріївки, Берестового та Стельмахівки. На цей час боєзіткнення тривають в шести локаціях.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: