Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 6 лютого

10:43  |  06.02.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 6 лютого

Фото: kharkivoda.gov.ua

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ветеринарне, Нестерне, Комісарове, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та ін. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Авіаударів завдали по Синьківці, Іванівці, Степовій Новоселівці, Берестовому.

Близько 2:30 у Золочеві Богодухівського району внаслідок двох ударів окупантів ракетами С-300 зруйновано триповерховий готель. З-під завалів триповерхового готелю рятувальники вилучили тіло двомісячного хлопчика, який народився 4 грудня 2023 року.

Три жінки 21, 28 та 39 років з вибуховими травмами та осколковими пораненнями госпіталізовані в лікарню, в тому числі й мати загиблої дитини.

Пацієнтки 39 та 28 років знаходяться в травматологічному відділенні із переламами кінцівок. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний. 21-річня жінка, мати загиблої дитини, у стані середньої важкості перебуває в хірургії.

Наразі лікарі проводять усі необхідні обстеження та подальше лікування.

Пошкоджено сім приватних будинків, 19 об’єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), 2 адмінприміщення, щонайменше 5 цивільних авто.

О 22:00 в селі Глушківка Куп’янського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджена територія фермерського господарства.

Після 21:00 окупанти завдали ударів по околицях Кругляківки та Глушківки Куп’янського району. У Глушківці пошкоджено складське приміщення на території ферми.

О 20:50 відбувся ворожий обстріл околиць селища Козача Лопань Харківського району. Вид озброєння встановлюється. Інформація про постраждалих не надходила.

Українські захисники відбили 8 разів ворожих атак біля Синьківки.

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 19,15 га території, знищили 243 вибухонебезпечних предмети.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: