Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 30 серпня

10:09  |  30.08.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 30 серпня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Напередодні зранку у місті Куп’янськ обстрілом пошкоджено будівлі м’ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Також пошкоджено багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння. Зазнав осколкового поранення 67-річний чоловік.

Внаслідок удару бойовими дронами по селу Гур’їв Козачок Богодухівського району пошкоджено адмінбудівлю. О 16:00 внаслідок мінометного обстрілу села пошкоджено ангари та господарські споруди фермерського господарства.

У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок удару 2 керованими авіабомбами пошкоджено корівник, сарай, гараж та трактор МТЗ 80 агропідприємства.

У селі Дружелюбівка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу зазнав поранення 55-річний цивільний чоловік. Госпіталізований у важкому стані.

На Харківщині тривають роботи з розмінування. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили 6 га територій. Виявити та знешкодили 66 вибухонебезпечних предметів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: