Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 3 квітня

10:06  |  03.04.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 3 квітня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Минулої доби під ударами російських окупантів опинилися щонайменш 15 населених пунктів Харківської області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зокрема, під обстрілами були Ветеринарне, Гатище, Плетенівка та інші. Авіаударів зазнали населені пункти Синьківка, Липці.

2 квітня об 08:00 російські окупанти обстріляли село Липці Харківського району. Внаслідок удару було зруйновано склад-магазин та пошкоджено приміщення установи. Також було пошкоджено приватний житловий будинок та магазин навпроти. Без постраждалих.

Об 13:33 влучання по території села Глушківка Куп’янського району. Без руйнувань та постраждалих. Повторний обстріл о 14:33.

О 14:30 російські окупанти артилерією обстріляли село Івашки Богодухівського району. У результаті 12 ударів знищено п‘ять житлових будинків. Відсутнє енергопостачання. Без жертв.

Об 17:00 внаслідок ворожого артобстрілу села Новоосинове Куп‘янського району пошкоджено приватний будинок. На місці удару загинув 58-річний чоловік, а в лікарні, внаслідок отриманих поранень, загинув його 11-річний син.

О 23:17 внаслідок обстрілу КАБ села Кучерівка Куп’янського району пошкоджені 2 приватні будинки. Без постраждалих.

3 квітня об 03:25 російські загарбники обстріляли селище міського типу Борова Ізюмського району. Внаслідок удару керованою авіабомбою пошкоджено будівлю освітньої установи та гаражі. Інформація про потерпілих не надходила.

3 квітня о 03:29 внаслідок обстрілу КАБ міста Куп’янськ пошкоджено гаражі в гаражному кооперативі та приватний будинок. Інформація про постраждалих не надходила. Повторний обстріл о 3:32. Також без руйнувань та постраждалих.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 54,95 га території. Виявили та знищили 360 вибухонебезпечних предметів.

«За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив одну безуспішну атаку в районі населеного пункту Синьківка», — повідомив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: